L'Igualada va suar de valent la samarreta a la pista de l'Olímpic de Vic, en la quarta jornada de l'OK lliga, en un partit que se li va fer molt llarg. Els arlequinats van anar a Osona amb poques hores d'entrenament, després del partit de dissabte contra el Reus, i això els va passar factura. Els homes de Ferran López els va costar entrar al partit, i els aficionats que es van desplaçar fins a Vic van haver d'esperar al segon temps per veure un Igualada més combatiu, en la línia d'altres partits.

Els primers 18 minuts els vigatans ja havien fet la feina amb un 4 a 0 i deixaven tocats i desorientats els igualadins, que els va faltar intensitat i fins i tot una mica de físic. Els dos gols encadenats de Cristian Rodríguez i els dos se-güents de Romà Bancells ensorraven la moral de la banqueta arlequinada, que es va refer amb la transformació de la falta directa d'Emmanuel Garcia al minut 21, i el penal a favor que va transformar el nervi de Teti Vives poc després d'iniciar el segon temps, al minut 32. Amb dos gols els arlequinats es van veure les orelles per pressionar el Vic, i van buscar el gol amb intensitat, però ahir els jugadors de l'Anoia no ho van fer bé en defensa i van portar a terme una acció ofensiva amb errades importants.

El tècnic Ferran López va sortir força disgustat del vestidor. En la valoració postpartit va etzibar que a l'OK lliga "no es pot regalar ni un minut al contrincant. L'Igualada avui [ahir per al lector] n'ha regalat 25", referint-se al mal paper de la primera part. "No és qüestió de motivació, sinó d'edat dels jugadors. Un partit entre setmana ens fa molt mal", intentava justificar-se el tècnic després del partit.