Després de jugar les semifinals de la Copa Catalunya, amb un mínim 4 a 6 amb el Catgas Energia Santa Coloma, el Manresa FS torna avui (12.30 h) a la lliga amb la visita a la pista del Bisontes Castelló, nova denominació de l'antic Playas Castelló. Els castellonencs, que enguany tenen a les seves files l'exjugador brasiler del Manresa FS Cassio, no han fet gaires canvis a la plantilla en relació amb la temporada passada. Fins ara, dels partits que ha jugat el Bisontes Castelló, ha empatat amb l'Olleria i la Barceloneta, com a visitant, i s'ha imposat per la mínima al seu pavelló Ciutat de Castelló al Salou.

A la formació manresana s'ha decidit incorporar Marc Fernández i ampliar així la plantilla, tot i que té dificultats alguns dies per entrenar-se per motius laborals; el manresà ja té previst viatjar avui i és molt possible que tingui minuts.

D'altra banda, aquesta mateixa setmana es repartiran els carnets de soci del club. La novetat d'enguany és que, ja amb el carnet amb mà, els abonats podran beneficiar-se dels descomptes que es faran a la botiga d'esports Tàndem, al carrer del Born.

El juvenil, a Santa Coloma

L'equip juvenil A del Manresa FS també té avui partit de la lliga Nacional. Corresponent a la sisena jornada, els manresans es desplaçaran a la pista del Sagarra a Santa Coloma de Gramenet (10.30 h).