La plantilla del FC Barcelona va tornar a exercitar-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la novetat del davanter brasiler Neymar da Silva, que va aterrar ahir al matí a la capital catalana per reincorporar-se a la disciplina blaugrana, i d'aquesta manera es va unir a Leo Messi i Samuel Umtiti. L'atacant i el defensa francès van fer un tram de la sessió a la vista de Luis Enrique, encara que després es van apartar amb els fisioterapeutes que controlen la seva evolució, tot i que tot fa pensar que podrien tenir minuts en el partit d'aquest dissabte a les 16.15 hores davant el Deportivo al Camp Nou.

Neymar ha tornat abans del previst perquè no podia disputar, perquè està sancionat, el Brasil-Veneçuela classificatori per al Mundial del 2018. No serà fins dijous que Luis Enrique podrà comptar amb Mascherano i Luis Suárez, però la plantilla blaugrana tornarà als entrenaments avui a les 11.00 hores, en una sessió en què el preparador asturià ja disposarà d'André Gomes i els internacionals espanyols Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Denis Suárez i Gerard Piqué. Aquest últim ha estat notícia aquests dies en anunciar que deixaria la selecció espanyola quan acabi el Mundial del 2018, després dels atacs que va rebre de la premsa ibèrica per lluir una samarreta sense les franges d'Espanya, però que en realitat era qüestió de la indumentària de màniga llarga que no les du i que va retallar per comoditat.

Sagna, baixa al Camp Nou

El defensa francès del Manchester City Bacary Sagna es va retirar lesionat durant la victòria de França sobre Holanda a Amsterdam (0-1) i estarà al voltant de tres setmanes de baixa, de manera que es perdrà el partit de la fase de grups de la Lliga de Campions contra el Barça, el dimecres 19 d'octubre al Camp Nou. D'aquesta manera, Sagna s'afegeix a la baixa de De Bruyne en la llista de jugadors de qui podrà disposar Guardiola en el seu retorn al Camp Nou.