El Nou Congost de Manresa es convertirà avui, per unes hores, en la casa de La Salle. L'històric equip de la capital del Bages, que enguany celebra el 75è aniversari amb tot un seguit d'actes que s'allarguen durant tot l'any, farà avui la presentació dels equips per a tota la temporada 2016-17, a partir de dos quarts de sis de la tarda.

Per tal de dur a terme aquest acte, els jugadors han estat convocats, com a molt tard, a les cinc de la tarda al vestíbul del pavelló. Les fotografies, però, no es faran en aquest moment, sinó en el decurs del partit commemoratiu de l'efemèride que disputaran, a partir de les set de la tarda, els veterans de l'AE La Salle contra els veterans del FC Barcelona. En aquest enfrontament podran lluir velles figures de totes dues formacions.

Molts actes properament

Aquest és el segon acte del 75è aniversari del club, darrere del tradicional 3x3 de festa major. Després d'aquesta presentació, la següent activitat serà el segon memorial Magí Forn, que tindrà lloc per Nadal a la pista de La Salle i també a Sant Fruitós. A més, durant tot l'any hi ha obert un concurs de fotografies que atorgarà premis a la millor instantània històrica, a la millor artística i també a la millor esportiva, que es poden enviar a concurs75e@sallebasquet.cat.