L'equip sènior masculí del Manresa Rugby Club va obtenir el millor resultat de tots els equips que van jugar en les últimes aparicions de les diferents formacions bagenques. Els manresans van vèncer per 14-60 al camp del Cornellà, en un duel que va servir per corregir aspectes de cara a la part més dura de la competició.

La primera part va marcar la diferència, amb tres assajos favorables als blanc-i-vermells, els quals van aconseguir el bonus ofensiu en la represa. De fet, aquest tempteig no va ser necessari per als bagencs, ja que l'avantatge final, i el fet de permetre només dues marques al conjunt local, va propiciar un triomf plàcid.

Derrotes dels altres tres

Pel que fa als altres tres equips, el sub-14 va iniciar la jornada amb una derrota per 20-62 contra un Sitges molt més experimentat. Per la seva banda, el conjunt sub-18, amb membres de Vic, l'Anoia i Manresa, va perdre a Castelldefels, contra el CRUC, per 69-0 i el sènior femení, per la seva banda, va caure derrotat per 135-0 en un camp històric com el Baldiri Aleu davant de la UE Santboiana.