El Reial Madrid va aconseguir la seva primera victòria en l'Eurolliga d'enguany, que es disputa en el nou format de tots contra tots, en derrotar un Olympiacos que va plantar cara fins al tercer quart, però que va caure víctima de l'encert dels directors de joc madrististes, sobretot Sergi Llull. El base menorquí, el qual ja havia anotat quinze punts en els primers vint minuts de partit, va fer un recital, que va tancar amb un espectacular triple. A més, un dels seus relleus, el jove eslovè Luka Doncic, va dur a terme una actuació excel·lent, amb onze punts i altres ajudes per a l'equip, com ara cinc rebots.

El duel, un clàssic de l'Eurolliga, va començar amb un enfrontament clar entre Llull i Spanoulis. El veterà grec va anotar tres triples en la primera meitat, però també va ser víctima de la precipitació. Això i l'encert de Llull va situar el 24-17 al final del primer quart. En el segon, els canvis del tècnic Sfairopoulos, amb l'entrada d'elements com Birch, van permetre que l'Olympiacos s'acostés fins als dos punts al descans.

En el tercer període, fins i tot els grecs es van arribar a posar davant en el marcador, amb un triple de Mantzaris que situava el 49-51. Aquí, però, sense Spanoulis en pista va iniciar-se un parcial de 9-0, amb Rudy i Ayón espectaculars, que va començar a trencar el partit. Aquest fet ja va succeir en l'últim, quan Carroll i Doncic van portar el seu equip a manar per més de deu punts.

Demà debuten els altres dos equips ACB. El Barça visitarà l'Unics Kazan i el Baskonia rep l'Anadolu Efes.