La centrecampista santfruitosenca del FC Barcelona, Paula Fernández, tindrà l'oportunitat el proper dilluns, contra Japó, de classificar-se per a la final del Mundial sub-17, que es disputa aquests dies a Jordània. El combinat que prepara Toña Is va superar la favorita Alemanya, sobretot gràcies a una primera part plena d'efectivitat i a la solidesa defensiva de la segona. Fernández va completar un partit ple d'esforç, va haver de ser substituïda després de fer un gran desgast quan faltava un quart d'hora per al final i va reblar la seva actuació amb l'assistència del primer gol, aconseguit per Natalia.

Així, l'equip estatal no es va arronsar, tot i la potència del rival, i es va avançar aviat en el marcador. Els minuts següents, però, van ser de domini de les centreeuropees, que només es va traduir en un llançament de falta directa que Gwinn va estavellar al pal dret. Tot i això, els minuts finals van tornar a ser per a les espanyoles, que van poder marcar a través d'un xut alt de Laia abans que arribés el segon gol. Una passada llarga de Silvia va ser mal calculada per Siems, la qual va permetre que l'extrem Eva li robés la cartera, driblés la portera i anotés el segon gol.

La continuació va ser de domini alemany, tot i que la bona defensa de les espanyoles va evitar que hi hagués oportunitats clares fins al final. Bühl va anotar un gol al minut 83, justament anul·lat per un fora de joc posicional. Va ser en el tercer minut dels quatre de descompte quan la jove Oberdorf, de només catorze anys, va anotar l'únic gol del seu equip. Tot i les presses, ja no hi havia temps per a res més.