La vint-i-cinquena trobada de les penyes de la regió central, les del Bages, Berguedà i la Cerdanya, va tenir ahir un excel·lent marc sota l'organització de la penya de Sant Vicenç de Castellet, que tenia a més la celebració afegida dels seus 38 anys de vida. L'exjugador del FC Barcelona Juan Manuel Asensi, el qual ja havia estat present el 1978 en la inauguació de la penya, va ser ahir de nou a Sant Vicenç amb un altre exfutbolista del club, Ricardo Serna, membre del Dream Team sota les ordres de Johan Cruyff.

Jordi Cardoner, vicepresident del Barça i el directiu de penyes (de la mateixa manera que ho va ser el seu avi Nicolau Casaus), va ser a la primera part de la festa, la més institucional, abans d'un dinar al pavelló municipal que va reunir més de tres-cents penyistes, molts d'ells representants de més de 30 pe-nyes de les tres comarques que duien a terme la trobada.

Recepció a l'ajuntament

El programa d'actes de la festa es va encetar amb una recepció al consistori santvicentí per part del batlle, Joan Torres, i tot seguit es va fer la inauguració de l'escultura a l'Avi del Barça, que és ubicada al carrer del Secretari Canal.

Tot seguit, a la biblioteca, es va fer el lliurament dels records a les 35 penyes barcelonistes presents a la trobada. Ja al pavelló, els cants i música de Swing Latino van ser el prèambul del dinar de germanor. Als parlaments van intervenir Josep Gomariz, president de la PB Sant Vicenç, que va agrair una assistència tan massiva a la festa, Joan Barniol (delegat de penyes a la Catalunya Central), l'alcalde de Sant Vicenç, Joan Torres, i Jaume Carreter, directiu responsable de l'àrea social del FC Barcelona. Un monumental pastís blaugrana, de més de 3 metres d'altura, va posar el colofó a la trobada.