El defensa del FC Barcelona Gerard Piqué ha reconegut que li agradaria ser "president" de l'entitat catalana i que no es veu d'entrenador, a més de reconèixer que se sentiran "despullats" quan falti l'argentí Leo Messi i que Cristiano és "ambiciós fins a extrems malaltissos" i que per això és "un dels millors futbolistes de la història".

"M'agradaria ser president del Barça, és el pas que m'agradaria fer una vegada em retiri. Perquè d'entrenador no m'hi veig, és un paper en el qual no gaudiria tant. En canvi, de president, veig que crec que podria fer-ho molt bé perquè el club és el que m'apassiona", ha declarat en una entrevista en el programa 'Fora de Sèrie' de TV3.

D'altra banda, l'internacional, que va anunciar el cap de setmana passat que deixaria la selecció espanyola després del Mundial de Rússia 2018 per les polèmiques que s'han suscitat al voltant de les seves convocatòries, va afirmar que la relació entre tots els jugadors de 'la Roja' és "boníssima". "La vigília de cada partit tenim per costum reunir-nos a l'habitació del capità per parlar de tot, que quan no hi és Iker -Casillas- és Ramos. La meva relació amb ell és bona, és molt bona", ha confessat.

A més, Piqué ha refusat parlar de les estelades presents al Camp Nou, cosa que "no" veu "un problema", a més de considerar que la UEFA s'ha "equivocat" en sancionar per aquest motiu el club.

Tampoc no s'ha estat d'opinar sobre el dret a decidir de Catalunya i de la seva presència a la manifestació de l'11 de setembre, la Diada, del 2014. "Jo em mullo quan crec en les coses, i crec que vaig fer bé d'anar-hi. Ja sé que molts cops això ha fet que quan vaig a jugar amb Espanya hagi tingut la recepció que he tingut, però crec que ho havia de fer", ha explicat.

"Em vaig posicionar pel dret a decidir, i ho segueixo pensant fermament. En un país, Espanya, democràtic, el dret a decidir és el més democràtic que hi ha", ha prosseguit.

Tornant al terreny esportiu, el defensa barceloní ha afirmat que quan l'equip no tingui Leo Messi es quedarà "despullat". "El dia que se'n vagi serà com quan el pare ha mort i has de volar sense ell, i això costarà", ha dit. "El dia que Messi se'n vagi, i això passarà, semblarà que ens quedarem despullats", ha afegit.

Finalment, ha afegit bones paraules per al madridista Cristiano Ronaldo, amb el qual té "una relació molt bona" i que era "dels tres o quatre" amb els qui millor es portava al Manchester United. "És un competidor nat, una màquina, tot el seu cos està fet per mirar de millorar cada cop més, és ambiciós com cap altre. Un dels millors futbolistes de la història. Ambiciós fins a extrems malaltissos", ha dit.