L'ala pivot de l'ICL Manresa Patrik Auda és de l'opinió que l'equip bagenc "no acabarà patint com l'any passat" en el decurs d'aquesta temporada per salvar la categoria. Ho va dir a l'entrevista-xat que es fa periòdicament al lloc web www.regio7.cat, en què també va explicar com és el seu paper de veterà dins una plantilla tan renovada, malgrat que la temporada passada només va jugar deu partits al final de la lliga.

Auda va recordar que "l'any passat vaig arribar a mitja temporada, i si és així, ja saps el paper que et toca jugar. Ara he començat des de l'inici i faig el possible per ajudar l'equip". El txec pensa que, respecte de l'equip de l'any passat, amb Musli com a líder, "tenim el mateix entrenador, o sigui que podem jugar amb un estil semblant, però som més joves i ac-tuem amb més velocitat. És un dels nostres avantatges".

Des del punt de vista personal, es va referir a la seva nominació com a jugador més valuós de la segona jornada de lliga, a la pista del Betis Energía Plus, i va afirmar que "em va fer il·lusió. Aquest estiu, per a mi, va ser una mica millor que el de l'any passat, ja que aleshores a l'Eurobasket vaig estar dos mesos amb la selecció i no vaig poder treballar individualment. Aquest any només vam jugar un torneig curt, al juliol, i vaig poder treballar individualment el físic".

Àrbitres contra l'Obradoiro

D'altra banda, l'ACB va fer públiques ahir les designacions arbitrals per al partit que disputaran diu-menge, a partir de les set de la tarda, l'ICL Manresa i el Rio Natura Monbus. L'arbitraran els col·legiats Martín Bertran, Sergio Manuel i Martín Caballero.