El Barça ha golejat al Deportivo (4-0) en un partit que als blaugranes els ha resultat plàcid. Rafinha, amb dos gols, i Suárz, amb un, han encarrilat ja abans del descans el triomf. A més, l'expulsió d'un jugador gallec, Laure, i la reaparició de Messi, amb gol inclòs, han acabat de convertir el matx en una festa.

Al Barcelona li ha costat fer-se amb el partit en el primer acte, davant un Deportivo molt defensiu. Fins i tot al quart d'hora de joc els gallecs han pogut marcar. Però el Barça ha trobat el premi del seu bon joc en dues dianes de Rafinha. I d'una genial passada de Neymar ha sortit el tercer dels blaugrana, convertit per Suárez. Encara l'uruguaià ha tingut temps d'enviar una pilota al pal abans del descans.

En la represa, ha reaparegut Messi, absent des del 21 de setembre per lesió. I en la segona pilota que ha tocat l'argentí ha arribat el quart del Barça.