El pilot surienc Josep Garcia va cedir ahir 26 segons respecte del guanyador de la jornada en els Sis Dies d'Enduro després de tenir alguns problemes mecànics que va poder solucionar i que no li van fer perdre gaire temps. Després de la quarta jornada, ocupa aquest mateix lloc, el quart, a la classificació general, a 11 segons del tercer, l'italià Giacomo Redondi, guanyador absolut del dia, i a 1.01 del líder, el nord-americà Taylor Robert. En la categoria júnior continua sent el millor, amb més de tres minuts respecte del segon, tot i que l'equip espanyol ja no compta per la retirada, dijous, d'un dels seus membres.

En la mateixa categoria, l'urgellenc Jaume Betriu va anar de menys a més i va millorar en el decurs del dia després de tenir problemes amb el fang durant el matí. Va ser 18è de l'etapa i se situa en el lloc 21, a cinc minuts del líder.

En noies, la manresana Mireia Badia va tenir la responsabilitat d'aguantar i pressionar, ja que Sandra Gómez va quedar aturada abans de la primera especial. En una jornada molt exigent des del punt de vista físic, va recuperar un lloc i és setena, a cinc segons del sisè lloc. La líder individual va passar a ser la corberenca Laia Sanz i, per equips, Espanya ocupa la segona posició, tres minuts darrere de les australianes.