L'inaturable Barça de Ricard Muñoz va passar com un cicló pel pavelló de les Comes i va superar un Igualada que, amb el 0-4 rebut, és el cuer de la lliga després d'unes quantes temporades de no ser-ho. El resum del partit és ben fàcil. Tal com reconeixia Ferran López, tècnic igualadí al final del partit, "el Barça té les millors individualitats del món i amb poc fan molt de mal". Amb un conjunt igualadí que intentava crear perill al contracop, els blaugrana sentenciaven a cop d'individualitats. Al minut 13 Marc Gual aprofitava una jugada embolicada dins l'àrea local pel fer el 0-1.

Poc després era l'argentí Ordóñez qui llançava una galleda d'aigua freda a sobre dels jugadors i tècnics locals. Entre el primer i el segon gol barcelonista, Emmanuel García va fregar l'empat però no va saber resoldre davant d'Egurrola. Gairebé sense temps a reaccionar Pau Bargalló gairebé sentenciava el matx amb el 0-3 en una acció de murri aprofitant una bona passada de Pablo Álvarez i batent Deitg amb un fort xut. Egurrola, el veterà porter culer, gairebé no va tocar la bola fins al minut 20 i tot i que amb anterioritat els anoiencs havien fet algun contracop perillós però sense acabar de rematar. El 0-3 del descans ja era bastant determinant pel partit.

Pablo Álvarez sentencia

A la segona meitat el Barça no va donar cap possibilitat de que hi hagués cap sorpresa i al minut 5 l'argentí Pablo Álvarez establia el 0-4 definitiu. Aquesta acció gairebé va ser la rendició definitiva dels igualadins que ja van veure com la remuntada era impossible. Veient que tenien la victòria a la butxaca, el Barça també va abaixar una mica el pistó. A més, el local Vives veia com Egurrola li aturava un penal tot i que després Deitg feia el mateix. Sense gaire temps per digerir la derrota, el conjunt igualadí ja començarà a preparar la darrera part del Tourmalet amb la visita a la pista del Liceo gallec.