El pilot surienc Josep Garcia va ser el més ràpid de la jornada d'ahir dels Sis Dies d'Enduro, i aquest fet li permet escalar fins al tercer lloc de la classificació general després de la cinquena jornada de competició. El nord-americà Taylor Robert és el primer classificat, l'australià Daniel Sanders el segueix a 13 segons i Garcia completa el podi provisional a 36.

Per la seva banda, l'urgellenc Jaume Betriu es va classificar sisè i va cedir 35 segons respecte a Garcia. A la general, Betriu és quinzè a cinc minuts i onze segons del líder de la prova. En les competicions per equips, el combinat estatal júnior ja no hi participa, per la retirada, dijous, d'un dels seus membres, i el conjunt sènior també en va quedar fora degut a l'abandonament d'Ivan Cervantes per un cop als testicles.

En la categoria femenina, la manresana Mireia Badia va finalitzar sisena la jornada d'ahir, i ocupa el mateix lloc a la classificació provisional. Badia és a 16 minuts de la líder, l'alemanya Maria Franke, que avantatja en 26 segons la corberenca Laia Sanz. En el campionat per seleccions, l'espanyola ocupa el segon lloc darrere d'Austràlia. Avui es disputarà la prova del motocròs que tanca la competició.