L'Anoia va controlar la primera part amb la possessió de la pilota i amb moltes ocasions en el derbi anoienc a Vilanova del Camí. Just abans d'arribar al descans, en una recuperació, l'Anoia va trenar un contraatac amb una passada a l'espai a l'extrem esquerre, que va arribar a la línia de fons i va fer una centrada que Héctor Longaron va rematar a dins de la porteria. El camp estava ple de gent, perquè ahir l'Anoia presentava tots els equips del club, i l'afició va animar als locals al veure que l'Òdena es posava cada cop més dins el partit. Els visitants van sortir en la represa amb més intensitat i van tenir alguna ocasió, però finalment, l'Anoia ha pogut sentenciar el partit al minut 89, quan, en un contraatac per la banda dreta, l'extrem va enviar una passada a dins l'àrea, on el davanter Codina xutava a porteria. El porter David Garcia va parar la pilota però no l'ha va poder blocar i, en el refús, Codina posava el 2 a 0 definitiu al marcador. D'aquesta manera, l'Anoia segueix líder del grup 12 amb 18 punts, encaixant només una sola derrota i guanyant els últims cinc partits, mentre que l'Òdena es manté cinquè amb 13 punts.