Àlex Mumbrú i Scott Bamforth van sotmetre el FC Barcelona per donar al Dominion Bilbao una brillant victòria en un partit que va estar marcat pel parcial inicial de 27-4 a favor dels bascos i pel mal arbitratge que en molts moments va perdjudicar els catalans. Els homes de Carles Duran van fer un gran inici (27-4 min 6) liderats per la bona feina del pivot Michael Eric (12 punts), contra un Barça que encara semblava estar a Rússia. L'equip de Bartzokas va reaccionar (27-26 i 29-28) tot i que sempre va anar a remolc. Bamforth i Mumbrú van mantenir el davant el Dominion al tercer quart en el qual les faltes van començar a ser rellevants i cal destacar una antiesportiva que va eliminar Joey Dorsey.

L'encert de Doellman i Rice era contrarestat per Bamforth i una esmaixada de Todorovic situava el 68-60 abans d'afrontar el darrer quart. No va arribar a posar el Barcelona en perill el triomf local en uns deu minuts que van obrir un triple d'Eriksson (68-63), però en el qual el Dominion es va avançar de 13 punts gràcies a un Bamforth que sentenciava la victòria 1,17 minuts abans del final (88-75). Durant molt minuts va semblar que el Barça acusava el cansament del partit d'Eurolliga jugat menys de 48 hores abans a Kazan però també és cert que, amb les baixes de Pau Ribas i Petteri Koponen, aquest equip té una rotació molt curta, i cal afegint que ahir Navarro es va tornar a lesionar i que encara no se sap quant temps podria estar de baixa.