El Cadí La Seu va quedar a un pas de la gran remuntada a la pista del CB Extremadura, ja que després de perdre per 20 punts de diferència a la mitja part (53-33) va acabar reaccionant i al final només va cedir per tres punts i va tenir opcions de victòria fins als darrers segons. Els 30 punts de la base Belén Arrojo i els 25 de la pivot Georgina Bahí van estar a punt de culminar la reacció.

L'inici de les de Joan Carles Pié, però, va ser poc esperançador. Jugant amb poc ritme i donant moltes facilitats a les extremenyes, el partit s'anava complicant. Les visitants no podien aturar les pivots Forasté i Forster, que van acabar amb 18 i 22 punts respectivament. El resultat al final del primer quart era de 26-16 a favor del CB Extremadura. Les sensacions al segon quart no van anar a millor i la dinàmica va continuar sent la mateixa. Les locals tenien el domini del partit i jugaven molt ràpid. L'equip controlava el rebot i això feia que poguessin sortir amb molta rapidesa a l'atac. El Cadí, per la seva banda, es mostrava molt imprecís en atac i tou en defensa i no trobava la clau de volta per superar l'agressivitat local. El partit tenia un clar color local en arribar a la mitja part (53-33)

S'esperava la reacció urgellenca i aquesta va arribar a partir del tercer quart. Si l'equip volia tenir opcions de triomf, havia dre pressionar molt més en defensa. A més, en atac Arrojo i Bahí començaven a produir ben ajudades per Pérez.

Amb la mel als llavis

Al final del tercer quart la diferència encara era de 12 punts en contra (71-59) però la dinàmica ja havia canviat. Els darrers deu minuts van ser un cara o creu on la sort i l'encert van acabar caient a favor del bàndol extremeny. El Cadí va tenir la possibilitat d'obtenir la victòria, però al final va errar llançaments decisius.