El Vila-real va derrotar el Celta (4-0) en el partit que tancava la jornada dominical, resultat amb el qual aconsegueix igualar amb el Barça en la quarta posició de la classificació i situar-se només dos punts darrere dels dos líders, l'Atlètic i el Reial Madrid. Els homes de Fran Escribá van començar llançats, sobretot per part del seu davanter Roberto Soriano, autor dels dos primers gols en només dotze minuts de joc. Abans el descans, Bakambu va anotar el tercer i, just després de la mitja part, un autogol de Wass va suposar el quart i Trigueros va fer el 5-0 final.

Un punt darrere del Vila-real hi ha un Athletic que va tenir molts problemes per derrotar la Reial Societat en el derbi basc. Zurutuza va avançar els donostiarres, però Muniain, Aduriz i Williams van capgirar el resultat. Al final, Iñigo Martínez va maquillar el resultat.

La primera de Prandelli

Qui va debutar amb triomf va ser Cesare Prandelli al capdavant del València a Gijón (1-2). Dos gols de Mario Suárez van fer inútil el momentani empat del davanter Carlos Castro. En el primer partit del dia, Alabès i Màlaga van igualar a un gol. Deyverson va avançar els bascos i Rosales va empatar amb un fort tret. Avui es tanca la jornada de lliga a Ipurua amb el duel entre l'Eibar i l'Osasuna.