El Reial Madrid intentarà repetir davant el Legia de Varsòvia a la Lliga de Campions la intensitat amb què va reaccionar en la seva visita al Reial Betis (1-6) dissabte passat després de la seva mala ratxa de resultats. L'equip polonès és a priori el més fluix del grup F i, a més, arriba a Madrid en un moment irregular, amb una sola victòria en els seus cinc últims partits i pagant el peatge d'estrenar-se en una fase de grups de la competició més prestigiosa.

Treball i intensitat són les paraules més repetides per Zidane i els seus jugadors en les declaracions. "Per a mi no hi ha diferència perquè és la mateixa competició, i cal demostrar aquesta diferència en el camp. Hem de pensar a sumar, a donar el màxim, perquè no hi hagi sorpreses", explicava Zidane, que es va mostrar molest amb les delcaracions d'Hollande, que va dir que Benzema "no era un exemple de moralitat". James Rodríguez tornarà a la llista de convocats, però sembla que kovacic serà qui surti d'inici, juntament amb Isco i Kroos.

El Sevilla visita Zagreb

El Sevilla, colíder en el seu grup, té una bona oportunitat d'encarrilar el pas als vuitens del torneig europeu en el camp del cuer, el Dimano Zagreb, que té la necessitat de guanyar per no despenjar-se.