La bagenca Melania Sorroche no es va poder coronar campiona en el combat de Fuenlabrada, en el qual hi havia en disputa un títol mundial intercontinental en pes gall de l'IBF, Federació Internacional de Boxa. Va ser en el segon assalt del seu combat davant la veneçolana Ana María López quan la Chony era derrotada per KO.

L'historial de la seva adversària ja demostrava la contundèncua que va exhibir al quadrilàter que es va situar al poliesportiu Fernando Martín: tenia 12 victòries, 5 nuls i una sola derrota. Dels triomfs, un total de nou, ara ja deu, eren per la via ràpida, deixant fora de combat a les seves rivals.

Aquesta és la segona derrota en el palmarès com a professional per a la vilomarenca Sorroche, que té Francisco Fernández, Chiky, com a entrenador. El mes de juny passat es va desplaçar a Veneçuela, on va combatre pel títol mundial en la categoria gall de la WBA, sigles en anglès de l'Associació Mundial de Boxa. En una discutida decisió, que no va ser unànime, la púgil local Mayerlin Rivas va retenir el cinturó de campiona. Sorroche té en aquests moments els registres de 12 victòries (2 per KO), un nul i les dues derrotes esmentades.