El jove anoienc Bernat Jaume s'ha adjudicat la Copa d'Espanya d'esquaix, la segona competició més important del calendari estatal. En el campionat celebrat a Gijón, Bernat Jaume va dominar la primera ronda davant d'Héctor Alba, de Palència; a vuitens de final es va desfer del gallec Jesús Souto. El partit clau en la victòria final va ser l'enfrontament davant el seu company d'entrenament, Iker Pajares, i 98è al rànquing mundial, a qui va superar per 3 a 2 en un partit trepidant.

Ja a semifinals, l'igualadí va dominar amb autoritat el gallec Miguel Mercé. A la gran final, Bernat Jaume es va mostrar superior a Edmon López (112è al rànquing mundial) i també company d'entrenaments a Barcelona), a qui va vèncer per 11-4, 5-11, 11-5 i 11-5.

Nil Munné, representant de l'Esquash Igualada, va caure a les semifinals de consolació.

D'altra banda, en una nova prova del circuit català de Tercera categoria, celebrat a Igualada, el vencedor va ser el jugador del CN Sant Andreu Diego Murillo, que va guanyar la final davant Jesús Castan, del Dir Campus; tercer va ser Josep Martínez, del mateix CN Sant Andreu, i Manel Olmos, del CN Sabadell, va quedar en quart lloc. Del club local, l'Esquaix Igualada, els millors van ser Sergio Rivero i Carles Sánchez, que van caure en quarts de final. Jordi Doncel, Joan Llorach, Josep Antón Colom i Sergi Campos van perdre a la primera ronda del quadre.

Al Tipi Park d'Aro del circuit infantil, Nacho Fajardo (Esquaix Igualada) va dominar la categoria sub-17, en la qual el seu germà Javi va ser sisè; la germana, Montse Fajardo, va caure a la final sub-13 amb Ona Blasco (Lloret). Nil Aguilera va acabar tercer en sub-13.