El circuit mundial de l'Eternal Running ha fet parada aquest matí de diumenge a Sallent. Per segon any consecutiu, una de les carreres més impactants i dures del món ha mobilitzat la ciutat bagenca, que entre la prova diurna d'avui i la nocturna d'ahir ha rebut uns 4.000 participants.

Els atletes han gaudit d'un recorregut per a invencibles. Uns 70 obstàcles impossibles i una part de cross per terreny de muntanya han sigut els ingredients d'una prova de 10 quilòmetres. Fang, foc, aigua, espuma... han dificultat la labor d'uns corredors que arribaven a la meta totalment desgastats però amb la satisfacció d'haver complert el repte.

La majoria de participants han fet de la competició una festa. Han corregut amb disfresses divertides per fer esport i passar una estona divertida amb els amics i la familia . A la part més professional, amb atletes buscant la victòria, el triomf en categoria masculina ha estat per Ismael Mateo i en la femenina per Almundena Carvajal, els dos de l'equip basc 5 Denontzat Invencible.