Les lesions de Gerard Piqué i de Jordi Alba, que van haver de ser substituïts dimecres al partit contra el Manchester City, els tindran unes quantes setmanes de baixa. En el cas del central, la seva afectació és més greu del que es va dir al principi.

Segons l'informe del club, Piqué té un esquinç del lligament lateral extern del turmell dret que el farà estar-se tres setmanes de baixa, amb la qual cosa es perdrà els partits de lliga contra el València, a casa amb el Granada i a Sevilla, i el de Champions al camp del City. Pel que fa a Jordi Alba, té una elongació del bíceps femoral de la cama esquerra que el deixarà dues setmanes fora de combat. Per tant, és dubte per visitar el City.

D'aquesta manera, la defensa blaugrana queda en quadre per jugar dissabte a València, on és probable que reaparegui Sergi Roberto. Els altres disponibles són Mascherano, Mathieu, Umtiti i Digne, tot i que aquest darrer també va rebre un cop dimecres. Luis Enrique podria fer pujar al primer equip el brasiler del filial Marlon.