El Barça Lassa va estar a punt de donar la sorpresa i guanyar el Fenerbahçe. Perquè, efectivament, avui en dia els turcs tenen millor equip que els blaugrana, i encara més si a aquests els falten elements com Koponen, Navarro i, des d'ahir, un Doellman que es va torçar el turmell esquerre en el tercer quart, en una nova lesió que no fa bona cara. Tot i això, en un exercici de raça, els locals van situar-se un punt a sota, però Tyrese Rice, el millor del seu equip, es va menjar l'última possessió i cap company no va fer falta per aturar el temps.

La primera meitat va estar plena d'encert per tots dos equips. Els blaugrana la van acabar amb 13 de 19 en tirs de dos, però la diferència va venir marcada pels vuit triples anotats pels turcs, amb percentatges superiors al 60%. Tomic va anotar els sis primers punts del seu equip, sempre gràcies a pilotes doblades, però el ritme va venir marcat pel combinat d'Obradovic, amb avantatges curts que, en aquesta fase, no van superar en cap moment els tres punts (14-17, amb una ratxa de Bogdanovic). El Barça li va donar rèplica gràcies a un bon Vezenkov, autor de cinc punts i amb bona entesa amb Dorsey. Els locals, però, no es van avançar i dos triples seguits, de Dixon i Sloukas, van situar un perillós 33-40, reduït a quatre punts al descans.

En el tercer període, el Barça es va situar per primer cop davant amb un bàsquet de Perperoglou, i va arribar a tenir tres punts a favor (48-45). Entre Bogdanovic i Udoh, però, van fer que els visitants recobressin la davantera. A més, la lesió de Doellman va ser un cop per als blaugrana i el Fenerbahçe va semblar trencar el partit (55-64, a 6.12 del final). Però aleshores Rice va comandar la remuntada, Vezenkov va situar l'equip a un punt quan faltava un minut i Datome va perdre una pilota. El Barça, però, no ho va saber aprofitar.

Derrota del Baskònia

Dels altres partits de la jornada, va destacar la derrota del Baskònia a la pista del Zalgiris. Tot i els 18 punts de Hanga i els 17 de Bargnani, i de guanyar de sis al descans, els darrers minuts no van ser favorables als homes de Sito Alonso, que encaixen la primera derrota. A més, ahir, Galatasaray, 83-Estrella Roja, 85 i CSKA Moscou, 81- Panathinaikos, 77.