L'ICL Manresa és l'equip que té descans en la cinquena jornada de la lliga ACB. Els jugadors del Nou Congost no tenen compromís en aquest cap de setmana, com li ha de passar a un dels conjunts en les 34 jornades d'un competició que té una participació imparella, amb 17 conjunts. Els d'Ibon Navarro es reenganxaran a la lliga el dia 30 en el partit que disputaran al pavelló del Congost contra el DS Joventut, a les 19 hores.

Precisament al Congost no es descarta que hi hagi, en els propers dies, alguna incorporació de cara al partit contra la Penya, el qual es considera molt important després de perdre amb l'Obradoiro a casa i quedar amb un balanç d'1-3 en la classificació. Les lesions de Pere Tomàs i de Lluís Costa, baxes que el club no ha definit en quants dies es concretaran, podrien provocar l'arribada d'algun reforç per poder afrontar amb més garanties aquest derbi contra els badalonins.

El Joventut té un partit difícil, a l'Olímpic, demà al migdia amb el Baskonia que és el següent rival de l'ICL Manresa, el 6 de novembre. La cinquena jornada començarà avui amb la visita de l'UCAM de Múrcia a Saragossa, i del Bilbao a Andorra. Els biscaïns han vençut tots els seus partits en les quatre primeres jornades. Diumenge, el Barça rep el Betis al Palau i el líder imbatut del campionat, l'Iberostar, tindrà l'Unicaja de visitant. El Gran Canària, a zero de triomfs com el Joventut, rep el Fuenlabrada.

El darrer partit del diumenge és l'Estudiantes-Reial Madrid, que en teoria té pronòstic favorable per als blancs però els col·legials que entrena Salva Maldonado porten ja dues victòries.