El Barça visita aquesta tarda un camp complicat, el del València, amb tota una plaga de baixes. A les de Piqué i Jordi Alba, s'hi van afegir ahir a la nit Arda Turan i Rafinha. El turc es va fer un cop al colze esquerre i el brasiler, una contusió al costat esquerre. Cap dels dos no va viatjar a València. Sí que ho va fer Aleix Vidal i el jugador del filial Carles Aleñá.

Pel que fa al partit, el tècnic blaugrana, Luis Enrique, creu que l'arribada de Cesare Prandelli ha aportat al València "més ordre en la defensa", qualitat que, segons ell, va exhibir en la victòria davant de l'Sporting. Trobarem un València desconegut, però a Mestalla sempre tenim problemes".

Sobre les baixes de Piqué i Alba, l'entrenador va deixar entreveure que, malgrat que Sergi Roberto ja té l'alta mèdica, potser no estigui en condicions d'estar en l'onze titular a València. "Sergi Roberto està bé, però no sé si prou bé per jugar. El tema de Mascherano com a lateral dret, després de la bona actuació en aquesta posició de dimecres, és una opció oberta".

Una nova ensopegada, avui a València, podria suposar allunyar-se una mica més dels dos equips de Madrid que encapçalen la lliga. En tot cas, Luis Enrique creu que ara mateix encara no és hora de pensar en el liderat.