En la vuitena jornada de la lliga de Segona Catalana, en el grup 4, hi ha programat el derbi intercomarcal entre el Sallent i el Berga, demà a les 17 h al municipal sallentí. El Sallent de Jordi Capellas ha combinat els bons resultats amb altres que no ho han estat tant i es troba a la zona mitjana de la classificació, amb 9 punts. Més irregular ha estat l'estrena de la categoria del Berga de Joan Prat, amb només un triomf, sumant 5 punts en total, malgrat que en les darreres jornades ha evidenciat una millora en el joc però no tant en els resultats.

En aquest mateix grup 4, el Gironella, que tampoc no acaba d'arrancar a la taula classificatòria (té 7 punts), rep demà la visita del San Lorenzo (16.30 h), un altre conjunt de la part baixa.

Difícil test per al líder Solsona

En el grup 5, el capdavanter Solsona té demà una complicada sortida a Cervera (17.30 h); l'Organyà rep demà el Palau Anglesola (16). Al grup 3, avui, At. Vilafranca-San Mauro (17 h) i Montserrat Igualada-Gornal (17.45 h); demà, Martorell-Cooperativa (12 h).