La 38a edició de la Cursa Popular d'Igualada, que s´ha celebrat aquest diumenge, 23 d´octubre, ha comptat en aquesta ocasió amb una participació de 3.708 corredors. Els participants en el recorregut A, sobre un traçat de cinc quilòmetres i mig, han sortit de l´Avinguda Barcelona per finalitzar a la Plaça Cal Font. El vencedor absolut masculí de la prova ha estat Guillem Carner del Club Atlètic Igualada (CAI), amb un temps de 17:02 i, en categoria femenina, la victòria ha estat per a Paula Blasco (CAI), amb un registre final de 20:02.

Posteriorment, s´ha disputat la cursa B, on els més petits, acompanyats pels seus pares, han seguit un traçat d´1,9 quilòmetres, entre la Plaça Castells i la Plaça Cal Font. A la finalització, davant la Biblioteca Central, s´han lliurat els trofeus als vencedors de les diferents categories i als centres escolars amb més participació.

La cursa ha estat possible un any més gràcies a l'organització del departament d´Esports de l'Ajuntament d'Igualada i del Consell Esportiu de l´Anoia, a la col·laboració del Club Atlètic Igualada (CAI), Tuga Active Wear, Cal Font Wellness Centre i Carrefour, al suport de la Diputació de Barcelona i del Consell Català de l´Esport i al patrocini de BBVA - Catalunya Caixa.