El CE Manresa no se'n surt i ahir va sumar, al camp del FP Hermes de Montgat, la quarta derrota en cinc partits, situació que el manté a la part baixa de la taula classificatòria. És cert que els homes de Dani Fernández van fer un bon partit i van merèixer millor sort però van tenir el punt de mira un xic desviat. El partit va començar amb un ritme frenètic amb alternatives a les dues bandes.

El joc no tenia gaires filtres i tots dos equips anaven i venien de la porteria rival. Els maresmencs van fregar l'1-0 al minut però la rematada de Cristian Negro va estavellar-se al pal després d'una bona jugada de Tomás. Els manresans, que intentaven ser més pacients en el joc, també van tenir les seves a botes de Dani Muela i sobretot d'un Sergi Soler que al minut 41 va obligar el porter Yan Carlos a fer una gran aturada quan el 0-1 semblava un fet. El mateix jugador de Valls de Torroella va estavellar al travesser un servei de córner directe minuts abans d'aquesta acció.

Amb la mel als llavis

A la segona meitat els bagencs van quedar a tocar d'almenys poder sumar un punt ja que van tenir un bon grapat d'ocasions. Els locals, però, van situar-se amb un 2-0 en un obrir i tancar d'ulls.

Cifuentes rematant dins l'àrea i Caste amb un gran xut de falta que va entrar per l'escaire, semblava que sentenciaven, però els blanc-i-vermells no es rendien. Rebollo, aprofitant un rebuig, retallava les diferències quan encara mancaven 18 minuts per acabar. A partir de llavors l'atac i gol manresà va ser constant contra un Hermes que es defensava com podia. L'ocasió més clara la va tenir el mitja punta Sergi Soler al minut 82 però el seu fort xut des de dins l'àrea va estavellar-se al travesser de la porteria de Yan. Al final l'equip va cercar l'empat amb una sèrie de rematades dins l'àrea rival que no van trobar la sort del gol. Els manresans intentaran trencar la mala ratxa de resultats la propera jornada rebent un Llagostera B que també és a la zona mitjana-baixa de la taula de classificació.