En el nou camp de beisbol del Congost es va celebrar diumenge un triangular de categoria absoluta amb la participació dels equips de Manresa, Igualada i Perpinyà. L´equip de la Catalunya Nord, els Phénix, va jugar primer amb els Dracs de Manresa amb victòria local per 6 a 2, amb una molt bona actuació dels llançadors Àlex Alfonso i Lluís Jové que van dominar des del monticle els batedors francesos; també a destacar l´home-run del jugador Julio Medina.

En el segon enfrontament, l´equip de Perpinyà ha derrotat per un contundent 12-1 una formació igualadina que va tenir poc encert al bat i que va cometre alguns errors defensius que el conjunt francès va aprofitar per augmentar la diferència de carreres.

Després d´aquest nou amistós, els Dracs de Manresa, liderat pel seu nou entrenador, el veneçolà Efren Fernández, porta cinc victòries i cap derrota en els diferents partits amistosos disputats des de l´arribada del nou tècnic, i a l´espera de la competició federada del proper any 2017.

Per la seva part, els partits de Copa Catalunya de beisbol en les categories sub-10 i sub-12 del Beisbol Club Manresa es van haver de suspendre en la jornada de dissabte per culpa de la pluja.