Per primer cop a la seva història, el CT Manresa s´ha classificat per a unes semifinals del Campionat d´Espanya per equips, en aquest cas en categoria C. Els tennistes manresans s´han classificat després de superar, amb claredat, al conjunt murcià del MDZ Tennis Academy de Cartagena per 5 a 0 a les pistes del club manresà en els quarts de final de la competició.

En els partits individuals, tots ells força còmodes, els punts van anar a càrrec de Roger Ordeig (6-4 i 6-0), Marc Monclús (6-1 i 6-0), Jordi Puig (6-1 i 6-3), Pol Vaquero (6-2 i 6-3) i Marc Lluís Vargas (6-0 i 6-0) amb Marcos Borderías com a suplent en l´equip dirigit per Albert Martínez. Davant el resultat tant clar, no van fer falta partits de dobles per determinar el vencedor.

El CT Manresa jugarà les semifinals el proper 6 de novembre davant el CT Reus Monterols, i com a visitant. El CT Manresa s´ha assegurat, com a mínim, disputar la promoció d´ascens a la categoria B; d´aquesta promoció, els tres primers classificats aconsegueixen l´ascens, els dos finalistes i el vencedor de l´enfrontament entre els derrotats a semifinals.