Després de sis empats consecutius, l´Avià va aconseguir trencar la ratxa amb la primera victòria, al camp del Tona. Els berguedans van fer un partit molt complet, amb una gran intensitat en el joc, dominant en totes les facetes del joc els osonencs. Per ocasions, l´Avià hauria pogut aconseguit un avantatge més gran en el marcador.

Ja al minut 16, Claret va xutar a fora arran del pal. Al minut 25 ho va provar Miki Poveda però el xut el va rebutjar el porter Fran. Un minut després va arribar el 0 a 1 obra de Toni Liria, de cap, a la sortida d´un córner després d´un xut inicial de Miki López. Al minut 33, Baruc va aprofitar una de les poques aproximacions locals per fer l´ 1 a 1 amb un vaselina a la sortida de Sergi en un u contra u (min 33). Abans del descans, Sergi es va lluir enviant a córner un xut des de la frontal de l´àrea (min 43).

A la represa, el domini de l´Avià encara va ser més clar. Al minut 46, doble acció a l´àrea del Tona amb un segon xut de Miki López que un defensa va impedir que entrés des de la mateixa ratlla de gol. Al minut 58, una acció similar amb dues rematades més que van rebutjar els defensors locals. Al minut 69, única acció de perill del Tona amb un xut que va anar a fora per ben poc de Pla. Al minut 74, Miki López també va estar a punt de marcar però no va ser fins al minut 86 que Antony va anotar l´1 a 2 després d´una centrada de Criado. I dos minuts després, un xut de Miki Poveda es va estavellar al pal dret de la porteria del Tona.

Dissabte que ve, l´Avià tindrà a visita d´un Vic que ahir va caure derrotat a casa per un sorprenent Andorra per 0 a 1.