Només sis jugadors de la plantilla barcelonista s'han lliurat de les lesions des de l'inici de curs, una plaga que s'ha estès últimament amb cinc lesionats en quatre dies.

El lesionat de més gravetat és Andrés Iniesta, que amb una afectació al lligament del genoll, després d'una acció amb Enzo Pérez, pot estar fins a dos mesos de baixa.

Als últims dies també s'han lesionat Gerard Piqué, Jordi Alba, Jesper Cillesen, Rafinha, Aleix Vidal i Arda Turan, encara que el turc ja ha rebut l'alta després que va ser baixa a Mestalla per una contusió al colze esquerre.

Els únics que no s'han lesionat des de l'inici del curs són el tercer porter Jordi Masip, així com Lucas Digne, Denis Suárez, Luis Suárez, Neymar i Paco Alcácer. Sergio Busquets, malgrat que no ha patit cap tipus de lesió, es va perdre la segona part del partit contra l'Atlètic de Madrid a causa d'una síndrome gripal.

Dels quinze lesionats de la primera plantilla, quatre s'han lesionat dues vegades, entre ells Iniesta qui, al marge de la lesió actual, va patir una lesió a la càpsula del genoll dret en l'anada de la Supercopa d'Espanya contra el Sevilla.

Leo Messi també ha patit dues lesions: una pubàlgia amb la selecció argentina, a més del trencament a l'adductor sofert a la cuixa esquerra que el va mantenir tres setmanes de baixa.

El porter alemany Ter Stegen i el lateral Jordi Alba també s'han lesionat dues vegades. El porter es va lesionar durant la temporada al genoll -un esquinç- i va patir una lesió muscular a principi de setembre, mentre que Alba s'ha lesionat al bíceps femoral dues vegades.

Del teòric onze titular també s'han lesionat des de l'inici del campionat els defenses Sergi Roberto i Javier Mascherano, així com el migcampista Ivan Rakitic.