Ha viscut, viu i viurà amb el futbol per bandera. És la seva passió. El santpedorenc Arcadi Prat ha estat, sobretot en clubs de casa nostra, jugador, entrenador, secretari tècnic, directiu, president i, en l´actualitat, és un dels subdelegats de la Federació Catalana. Ha fet tots els papers de l´auca en un món que ahir, li va agrair la feina feta, i la que encara pot fer, coincidint amb el seu 80è aniversari (concretament els compleix avui).

A l´hotel Berga Park es va aplegar, ahir al migdia en un dinar, un grup de més de vuitanta de persones entre excompanys, exjugadors i exdirectius que han tingut relació amb l´Arcadi Prat en un moment o altre de la seva llarga trajectòria futbolística (també va ser-hi el vicepresident de la Federació Catalana Josep Lleó). Pep Arqué (de Gironella) i Antonio Narváez (viu a Eivissa), que van tenir l´Arcadi Prat com a entrenador, han estat, entre altres, els impulsors d´una trobada, que va aplegar gent de generacions ben diferents, però amb un denominador comú, el futbol a la sang.

No cal dir que Arcadi Prat va viure un dia d´emocions fortes. La festa, que era portada en secret, va fer reviure molts records a l´homenatjat, que es va abraçar un per un amb tots els comensals.