En el nou camp de beisbol del Congost es va celebrar diumenge un triangular de categoria absoluta amb la participació dels equips de Manresa, Igualada i Perpinyà. L'equip de la Catalunya Nord, el Phénix, va jugar primer amb els Dracs de Manresa amb victòria local per 6 a 2, amb una molt bona actuació dels llançadors Àlex Alfonso i Lluís Jové, que van dominar des del monticle els batedors francesos; també cal destacar el home run del jugador Julio Medina.

En el segon enfrontament, l'equip de Perpinyà va derrotar per un contundent 12-1 una formació igualadina que va tenir poc encert al bat i que va cometre alguns errors defensius que el conjunt francès va aprofitar per augmentar la diferència de corregudes.

Després d'aquest nou amistós, els Dracs de Manresa, liderats pel seu nou entrenador, el veneçolà Efren Fernández, acumulen cinc victòries i cap derrota en els diferents partits amistosos disputats des de l'arribada del nou tècnic, i a l'espera de la competició federada del proper any 2017.

Per la seva part, els partits de Copa Catalunya de beisbol en les categories sub-10 i sub-12 del Beisbol Club Manresa es van haver de suspendre la jornada de dissabte per culpa de la pluja.