"Vaig veure l'ampolla al terra i, sense pensar-ho, el meu impuls va ser agafar-la i llançar-li", assegura l'aficionat que en el València-Barça de dissabte va tirar des de la grada aquest objecte al brasiler. És un jove de 17 anys, d'Alzira, que ha demanat perdó als dos clubs en una carta feta pública aquest dimarts per 99.9 Radio.

Contingut de la carta:

"Jo sóc l'aficionat que va llançar l'ampolla, sí, l'ampolla que van llançar als jugadors del Barcelona. Des del moment que vaig llançar l'ampolla vaig saber el greu error que havia comès. Em penedeixo rotundament, ja que és un acte que penso que no em definix com la persona que sóc, ni molt menys definix a la gran afició del València.

En aquell moment, després d'haver estat per davant en el marcador, enfront de les adversitats, vaig veure com se'ns escapava el partit se'ns escapava de les mans injustament.

En el moment del penal vaig sentir una gran impotència i un fort desànim pel que estava ocorrent. Després quan va fer Messi el gol, vaig veure com s'acostaven a la Curva a celebrar-ho, però també vaig veure com Neymar ens va insultar i ens va provocar a tots els aficionats del València, que havíem estat cridant pel nostre equip fins a l'últim sospir. En aquell moment vaig veure l'ampolla al terra i sense ni tan sols pensar-ho, el meu impuls va ser agafar-la i llançar-li amb la mala sort que va impactar en ells.

Una ampolla que, tot i estar pràcticament buida, va bastar perquè no solament un, sinó fins a cinc jugadors, fingissin el contacte.

Però el que més malament em sap és que jo estimo al valència per davant de tot la resta i sé que en aquest acte no es representa a la gran afició del València, ni molt menys els nostres valors.

Demano perdó al Barcelona i, sobretot, a l'equip de la meva vida, que com sempre, seguiré recolzant-li fins a la fi dels meus dies.

Amunt València.