Per primer cop a la seva història, el CT Manresa s'ha classificat per a unes semifinals del Campionat d'Espanya per equips, en aquest cas, en categoria C. Els tennistes manresans s'hi van classificar després de superar, amb claredat, el conjunt murcià MDZ Tennis Academy de Cartagena per 5 a 0 a les pistes del club manresà en els quarts de final de la competició.

En els partits individuals, tots ells força còmodes, els punts van anar a càrrec de Roger Ordeig (6-4 i 6-0), Marc Monclús (6-1 i 6-0), Jordi Puig (6-1 i 6-3), Pol Vaquero (6-2 i 6-3) i Marc Lluís Vargas (6-0 i 6-0), amb Marcos Borderías com a suplent en l'equip dirigit per Albert Martínez. Davant el resultat tan clar, no van fer falta partits de dobles per determinar el vencedor.

El CT Manresa jugarà les semifinals el proper 6 de novembre davant el CT Reus Monterols, i com a visitant. El CT Manresa s'ha assegurat, com a mínim, disputar la promoció d'ascens a la categoria B; d'aquesta promoció, els tres primers classificats aconsegueixen l'ascens: seran els dos finalistes i el vencedor de l'enfrontament entre els derrotats a semifinals.