Aquest cap de setmana, les motos prendran Cabrianes en una nova edició dels Dos Dies de Trial, més coneguts com a Cabrianes Trial Version, una de les darreres proves de la temporada (tanca el Trofeu Montesa 2016).

El Cabrianes Trial Version és una cursa que en només tres anys ha arrelat entre els aficionats del trial amb una organització que sap donar el que el trialer busca, un recorregut complet, amb una zones amb traçades ben seleccionades segons el nivell dels participants, assistència, avituallament i un bon dinar per tancar la jornada en el millor dels ambients.

Aquests dos dies de trial a Cabrianes són un trial clàssic per a motos modernes amb tres nivells (blau, verd i groc) amb zones ni gaire fàcils ni gaire complicades. Com a novetats en aquesta quarta edició, hi ha que els participants podran prendre part en un dels dos dies, que s'han incrementat les zones amb més de 20 i 22 km de recorregut i s'ha creat la categoria de fèmines. L'organització és a càrrec del Triangle Màgic de Cabrianes i el Moto Club Tona.