El diari francèsL'Équipe va revelar ahir les condicions i el motiu del fracassat fitxatge de Neymar pel Paris Saint-Germain aquest estiu.

Segons el prestigiós mitjà francès, el pare del jugador brasiler del Barça es va reunir amb els dirigents del PSG l'estiu passat per tractar el seu traspàs i va demanar un salari de 40 milions d'euros i i liquidar el deute fiscal de 45 milions d'euros més. El salari no semblava problema, però l'altra petició va ser innegociable per a l'equip que ara dirigeix Unai Emery, que va considerar obscena la xifra, segons L'Équipe.

En concret, Neymar i el PSG van mantenir dos contactes, un en un viatge a São Paulo el mes d'abril i un altre, ja desvelat per Wagner Ribeiro, agent del jugador, a Eivissa. Neymar, que va oficialitzar la seva renovació amb el Barça fins l 2021 la setmana passada, era l'escollit pel club francès per rellevar Zlatan Ibrahimovic com a jugador estrella de l'equip i el PSG li havia ofert, segons Wagner Ribeiro, "un jet privat a la seva disposició perquè pogués desplaçar-se als partits de la selecció" i, a més, "s'hauria creat una cadena d'hotels amb el seu nom". Finalment, el traspàs no va fructificar i Neymar va renovar.