Un gol de Felipe Caicedo al minut 10 de partit, després d'aprofitar una passada a l'espai de Reyes, superar un tou Mathieu i driblar el porter Masip, va donar la Supercopa de Catalunya a l'Espanyol, l'únic dels dos equips que se la va prendre amb seriositat, ja que va fer una convocatòria massiva de jugadors del primer equip. El Barça, amb només sis homes de la primera plantilla a l'onze titular, va fer un recital d'ineficàcia i poca profunditat, ja que no va saber traduir el seu 70% de possessió de pilota en oportunitats.

De fet, l'Espanyol gairebé només va tenir l'oportunitat de Caicedo. El Barça, en canvi, buscava jugades amb Arda Turan, que va ser trepitjat i lesionat aviat per Demichelis, un lent André Gomes i la versatilitat d'un Denis Suárez que va tenir la millor ocasió dels primers 45 minuts. El gallec va rebre una pilota a l'espai del jove Carbonell al minut 32 i va xutar, però Roberto va aturar l'esfèrica.

A la segona part, va continuar la mateixa tendència. Tots dos equips van fer variacions. El d'ahir era un bon partit perquè el valencià Paco Alcácer pogués anotar el seu primer gol amb la camiseta blaugrana, però l'ariet de Torrent no va tenir cap ocasió de gol, no va entrar en joc i va passar desapercebut. Triomf pràctic, per tant, per a l'Espanyol.