El Centre de Tecnificació del Bages i Moianès va participar amb un ampli grup de judokes en la Supercopa de Catalunya en categoria júnior (sub-21).

Els resultats dels representants d'Esport7 i el Judo Moià van ser prou bons, malgrat que molts encara són cadets (sub-18). Eric Guerra (Esport7) va ser primer classificat en - 55 kg, pes en el qual Pau Santacreu (Esport7) va ser segon, ja que va perdre la final amb el seu company Guerra. En - 66 kg, Eduard Encinas (Judo Moià) va ser primer i Joan Iglesias (Esport7), tercer. En -60 kg, Pol López (Esport7) va ser tercer. En categoria femenina, Clàudia Salgado (Judo Moià) va ocupar la segona plaça en -78 kg; Paula Cubero (Esport7) va ser tercera -48 kg i la seva companya Anna Martínez, també tercera en -78 kg.

Els judokes d'Esport7 Iker Col-chero (-66 kg), Lucas de Nardo (-73 kg) i Cristina Juárez (- 63 kg) van ser cinquens en perdre el combat pel bronze. També van participar-hi, sense obtenir classificació, Laia Garolera i Pol Carrera, del Judo Moià, i Eudald Sanxo i Amadeu Riera, d'Esport7.