El Manchester City de Pep Guardiola no pot sortir de la mala ratxa de resultats que li ha arribat després d'un brillant inici de temporada. Tot i que la Copa de la Lliga és la competició menys important de l'any, sempre dol que t'elimini el màxim adversari, i això va passar ahir a Old Trafford, on un necessitat Manchester United de José Mourinho va donar una alegria a la seva afició.

De fet, els locals van utilitzar un equip amb més titulars que el City, que va prescindir d'homes importants com Bravo, Stones, De Bruyne i, en el principi del partit, Agüero i Sterling, tot i que aquests van entrar després.

En una primera part sense gaires oportunitats, només Iheana-cho va inquietar una mica De Gea. Al principi de la segona part, però, el United va pressionar. Pogba va posar a prova Caballero i el gol va arribar de manera polèmica al minut 54, quan Ibrahimovic va carregar Otamendi, va centrar, Ander Herrera va deplaçar Fernandinho i la pilota va caure a peus de Mata, que no va perdonar.

Guardiola va mirar de fer canvis, però el City no va inquietar De Gea. Sisè partit sense guanyar per a l'equip del tècnic santpedorenc i primer títol de la temporada que vola de l'Etihad.