Durant tot el cap de setmana es respirarà trial al Bages. Arriba una altra edició de la Cabrianes Trial Version, anteriorment coneguda com els Dos Dies de Cabrianes, una de les últimes proves de la temporada. Aquesta competició és una festa per a tots els trialers, ja que tant l'organització, que enguany recau en el Moto Club Tona, com els col·laboradors donen el millor d'ells mateixos.

La Cabrianes Trial Version, que arriba a la quarta edició en el seu format actual, s'ha consolidat en els últims anys gràcies a un recorregut complet, unes bones zones amb traçades ben seleccionades segons el nivell dels participants, assistència, avituallament i un bon dinar per tancar la jornada amb el millor dels ambients. A més, el sorteig del final del darrer dia provoca que hi hagi persones que puguin tornar cap a casa amb algun regal suplementari de les marques col·laboradores.

L'antic i el modern

Una de les característiques de la Cabrianes Trial Version és que és una competició clàssica amb motos modernes. L'equip que dissenya el recorregut i les zones té una llarga experiència i sap que els competidors s'ho volen passar bé, però sense perill, gaudir de l'entorn i de la superació personal.

De cara a enguany, s'hi pot participar els dos dies o un de sol i s'ha incrementat el nombre de zones, amb la qual cosa se supera les vint cada dia. Els quilòmetres de recorregut també són més d'una vintena. Els aficionats que vul-guin veure les evolucions dels participants han de treure's el carnet de seguidor, ja que els camins s'han cedit per al trial i en aquesta ocasió s'ha creat la categoria femenina a causa de la gran demanda existent. Durant els dos dies hi haurà una exposició de totes les marques, les quals també donaran assistència als clients. Hi haurà també parades de complements.