L'equip infantil A del Catalana Occident Manresa participarà, de demà a dilluns, en la fase prèvia de la Mini Copa A que es fa a les seus de Fuenlabrada i Madrid. Per a la fase final, que es disputarà el mes de febrer a Vitòria coincidint amb la Copa del Rei, estan classificats el Baskonia com a amfitrió i el Reial Madrid com a vigent campió. En la fase madrilenya hi ha tres grups; el campió de cadascun també passa directament a la fase final, i els segons i tercers disputaran un matx eliminatori que, en el cas de guanyar-lo, també dóna dret a ser entre els vuit millors.

El Catalana Occident, que juga al nivell A dins el campionat de Catalunya, ha estat inclòs dins el grup A amb el Fuenlabrada, l'Iberostar Canàries, el València i l'Unicaja. En el B hi ha el Barça, el Gran Canària, l'UCAM Múrcia, el Rio Natura Monbus Obradoiro i el Tecnyconta Saragossa. En el C hi haurà el Divina Seguros Joventut, el Dominion Bilbao, el MoraBanc Andorra, el Movistar Estudiantes i el Reial Betis Energía Plus.

Els manresans debutaran demà contra l'Iberostar (17.45 hores) al pavelló Fernando Martín. Contra l'Unicaja se les hauran, diumenge, al pavelló Magariños, a les 9. I de cara al dilluns, ració doble i una altra vegada a Fuenlabrada: a les 10 davant del València i a les 19 amb els locals. Els partits dels segons i els tercers són dimarts al matí.

L'equip del Catalana Occident és integrat per Alfons Arco, Gerard Serrano, Bernat Farell, Ton Cuñé. Ferran Fernández, Xavier Magem, Edgar Medina, Arnau Òrrit, Julià Piñeyro, Àlex Tous i Toni Naspler. L'entrenador és Marc Estany, amb Sergi Huerta d'ajudant. Hi ha com a preparador físic Josep Serentill i la fisioterapeuta Mònica Currius.