El Nàstic juvenil s'enfrontarà demà al líder d'aquesta Lliga Nacional Juvenil, el Barça B (13.00?h), en el duel d'equips invictes a la lliga. El partit es disputarà després de la presentació oficial dels 39 equips que formen part del club escapulat (10:00h).

Els blaugrana, entrenats pel resident a Manresa Quique Álvarez, no han perdut encara cap partit de lliga i s'enfronta a un equip que es troba en la mateixa situació. Els de Carlos López han sumat 3 empats en les darreres quatre jornades i volen tornar al camí de la victòria contra els culers. Per al tècnic del Nàstic, el partit de demà és una "festa", però estar segur que el seu equip competirà. "Contra el Barça tenim molt a guanyar i poc a perdre", explicava López.

En l'àmbit estadístic, els blaugranes són el millor equip ofensiu de la lliga amb 23 gols a favor, mentre que el segon en defensa amb 6 gols encaixats. Per la seva banda, els bagencs són els quarts millors en l'apartat atacant amb 15 gols a favor i els tercers pel que fa als gols rebuts. Un duel, per tant, entre dos dels millors equips d'aquest inici de temporada a la Lliga Nacional Juvenil que promet espectacle i molta disputat.