El Reial Madrid jugarà avui un partit molt especial a Varsòvia. L'estadi del Legia no tindrà espectadors, a causa de la sanció imposada al club polonès pel mal comportament dels seus aficionats. Aquest fet ha de facilitar les coses als homes de Zinedine Zidane, que tenen les baixes de Pepe i Ramos a l'eix de la cobertura, a les quals ahir es va unir Marcelo.

El Madrid, per tant, té una bona oportunitat per anotar gols en la lluita que manté pel primer lloc amb el Borussia Dortmund, amb qui està empatat a punts i que és qui ho tindrà més difícil en el duel que mantindrà a casa contra l'Sporting de Lisboa.

Ahir, l'entrenador del Legia, Jaciek Magiera, va reconèixer que jugar en un estadi sense espectadors és com fer-ho "en un escenari sense ànima". L'equip polonès encara no ha puntuat i té difícil, fins i tot, la tercera posició del grup, la que dóna accés a disputar la Lliga Europa. Un triomf del Madrid, combinat amb un del Borussia Dortmund, classificaria els dos equips per als vuitens de final.

També té possibilitats d'accés directe avui a la següent ronda el Sevilla, que no hauria de tenir grans dificultats per desfer-se del Dinamo de Zagreb. En cas de triomf de l'equip de Jorge Sampaoli, el resultat del Juventus-Lió podria determinar o bé la classificació definitiva andalusa, si els italians vencen, o una primera posició sòlida, si els francesos puntuen o vencen. El Sevilla podria fer descansar elements com Nasri, Ben Yedder o Mariano de cara al duel contra el Barça del proper diumenge.

Possible ple del Leicester

En els altres dos grups, el Leicester es podria classificar i fer el ple de 12 punts si guanya a Copenhaguen. Avui, també, última oportunitat del Bruges a Porto. I en el grup més igualat, Mònaco-CSKA i Tottenham Leverkusen, amb tres punts entre el primer i l'últim.