El Reial Madrid va cometre ahir un atac de supèrbia al camp del modest Legia de Varsòvia que pot pagar car. Els blancs, davant d'un equip que havia de jugar a porta tancada pel vandalisme dels seus aficionats, van empatar (3-3) i encara gràcies, ja que Kovacic va igualar cinc minuts abans del final un duel que perdia després d'haver iniciat amb triomf per 0-2. Zidane va fer jugar els quatre davanters junts i ho va pagar amb un desequilibri defensiu escandalós.

Això que el seu equip es va avançar al minut 1, amb un gol de Bale, i va continuar el camí al 35, amb una rematada de Benzema a passada del gal·lès. Però abans del descans, Odjidja va fer l'1-1 amb un fort xut. A la represa, Radovic va empatar aprofitant una errada de Navas i, al minut 83, Moulin va fer el sorprenent 3-2 d'un fort tret. Kovacic va empatar tot se- guit i Vázquez hauria pogut fer el gol habitual passant de l'hora però la pilota va anar al travesser. El resultat és més greu si s'ajunta a la victòria del Borussia Dortmund davant l'Sporting de Lisboa (1-0), amb gol d'Adrián Ramos, que complica als blancs el primera lloc del grup i no els classifica.

En canvi, el Sevilla ho té bé per quedar líder ja que el seu màxim rival, la Juventus, només va empatar (1-1) contra el Lió, amb anotacions d'Higuaín de penal i de Tolisso per als francesos. Al Sánchez Pizjuán, l'equip de Sampaoli no va tenir cap dificultat per dominar un Dinamo de Zagreb que va acabar amb deu homes i guanyar-lo (4-0) amb gols de Vietto, Escudero, N'Zonzi i Ben Yedder.

Complicat per al Tottenham

En els altres dos grups, el Tottenham de Mauricio Pochettino es va complicar la vida en caure a casa contra el Leverkusen (0-1) amb un gol de Julian Brandt i restar tercer, tenint en compte que la pròxima jornada ha de jugar a Mònaco. Els del Principat van derrotar sense problemes el CSKA, que és cuer, per 3-0, amb un gol de Germain i dos de Radamel Falcao. Tot i això, els russos encara no estan eliminats ni el Mònaco, classificat.

Pel que fa al grup G, el Leicester no va poder completar el ple de punts, ni la classificació. Els anglesos van ser pràctics ahir a la seva visita al Parken i no van passar de l'empat a zero gols contra el Copenhaguen. Els danesos baixen a la tercera posició perquè el Porto va superar el Bruges per 1-0 amb un autogol de Tomás Pina. El Copenhaguen-Porto de la propera jornada serà decisiu.