Pérez van escenificar ahir l´acord de renovació del portuguès, que es lliga al Madrid fins al 2021. Ja és la segona ampliació de contracte del jugador, que va arribar el 2009 al club blanc. L´estrella portuguesa acabava el seu vincle el juny del 2018 després d´allargar-lo el març del 2013. Tres anys després, ell i el club han rubricat el contracte que allarga la seva presència al Reial Madrid fins als 36 anys.

L´interior de les instal·lacions de l´estadi Santiago Bernabéu, més en concret la sala de juntes, va ser el lloc escollit per Florentino Pérez per presentar l´acord. Segons va afirmar el president, «és segur que Cristiano Ronaldo ens marca un abans i un després al club».

El jugador va sorprendre quan va declarar que el signat ahir és el «meu penúltim contracte« i que té la intenció de retirar-se als 41 anys al Madrid, el 2026.

«És un dia molt especial per a mi, molt important. El Madrid és el club que és al meu cor, ara és casa meva. Vull acabar aquí, però no és el meu últim contracte, que quedi clar». Cristiano Ronaldo va recordar les paraules d´Alfredo Di Stéfano, «sempre em deiaq ue jo era un campió i que havia de seguir jugant per trencar els rècords i les estadístiques». Ha aconseguit fer un total de 371 gols, amb una mitjana de més d´un per partit, i ha assolit dues Lligues de Campions, els anys 2014 i 2016. «No m´havia pensat mai que superaria Raúl, però ara veig possible arribar als 500 gols, però no m´obsessiona».