Salt de continent per al màxim exponent del ciclisme en ruta de casa nostra. El ciclista navassenc Jordi Simón defensarà a partir de la propera temporada les files del Funvic Soul Cycles & Carrefour, equip brasiler de la categoria pro continental, la mateixa en la qual corria ara. D'aquesta manera, deixa un any a l'equip polonès Verva ActiveJet, al qual va arribar després d'haver defensat el Caja Rural, l'Andalusia i el Team Equador.

Als 26 anys, Simón agraeix "a l'equip Funvic el seu interès, ja que des del primer moment ha cregut en mi com a corredor". També es va mostrar content de compartir equip amb Joao Gaspar, "amb qui vaig estar al Movistar Equador i amb qui vam fer una gran amistat. Ell els va parlar molt bé de mi i em va explicar el bon ambient que hi ha a la formació. Gràcies a això vam poder arribar a un acord".

Simón valora de manera molt positiva la temporada 2016 a l'equip polonès Verva ActiveJet. "Vull agrair a Piotr Kosmala i a tot el Verva ActiveJet el tracte dispensat durant aquesta temporada". De cara al futur, "tinc moltes ganes de conèixer els meus nous companys, els directors i l'equip per integrar-m'hi com més aviat millor i seguir fent passes endavant". Sobre el calendari, "ens agradaria ser de nou a la Volta a Catalunya".