El davanter galés del Reial Madrid, Gareth Bale, sofreix una luxació traumàtica dels tendons peroneus, produïda durant la segona meitat del partit d'aquest dimarts a Lisboa davant el Sporting de Portugal i corresponent a la cinquena jornada de la Lliga de Campions.

L'extrem es va lesionar de forma aparentment fortuïta en una jugada d'atac madridista i, encara que va intentar aguantar en el terreny de joc, va ser finalment substituït per Marco Asensio.

'Després de les proves realitzades al nostre jugador Gareth Bale a l'Hospital Universitari Sanitas La Moralidad se li ha diagnosticat una luxació traumàtica dels tendons peroneus del seu turmell dret. Pendent d'evolució', resumeix el comunicat del club al seu web.

Ara, l'objectiu del de Cardiff serà intentar arribar al Clàssic del Camp Nou, però el partit d'aquí deu dies i sembla improbable que pugui estar llest per a un xoc en el qual Zinédine Zidane tampoc podrà comptar amb Toni Kroos i Álvaro Morata. De moment, serà baixa segura davant el Sporting de Gijón aquest dissabte i davant la Cultural Deportiva Leonesa en la Copa del Rei la setmana que ve.